Folkefinansiering: Undarkness på vinyl

«Når kommer den på vinyl»? er et spørsmål vi har hørt en hel del ganger siden Undarkness utkom. Svaret er: veldig snart! Vårt sjuende album er snart å finne i både fysisk og psykisk format! Men: det betinger at PoP-venner åpner opp lommebok og hjertedør. Vi trenger litt påfyll for å få finansiert stasen, til gjengjeld blir det farget vinyl og et knakandes fint gatefold cover. Pakkeløsninger kommer i en skala fra bare vinylen til spinnvill hedonisme med privatkonsert og minnepinne med liveopptak og obskuriteter/rariteter med mer.


Bildet viser kruset som kommer i noen av pakkeløsningene, med motiv fra den forlengst revne fornøyelsesparken Ocean Beach i Rhyl, Wales.
Birgit Fostervolds vakre fotografier fra Grepan pensjonat vil komme til sin rett i vinylformatet, den ekstra visuelle boltreplassen gir også rom for å koble fortid og nåtid.

Utgis i samarbeid med dBut records, som i de gode, gamle dager var hjemme til Palace of Pleasure (albumet Emperor Norton og samlerne Det norske hus og dBut Royal).

Kampanjen finner du her.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.