Envy Yourself: de ni stegene

I en tid med strømming og rømming er det viktig for artister å ha flere ben å stå på. Envy Yourself er ikke bare en ny låt, det er også det første steget av den meme-baserte selvhjelpsmetoden selvmisunnelse. Ved å misunne deg selv systematisk, vil du få tilgang til lykke, likes untz untz og alt som gjør livet verdt å leve. Kontakt bandet for premiumversjon. Vi sender sertifiserte rådgivere til din bedrift, din barnebursdag, ditt bryllup eller din begravelse.

You are the captain of your dreams
Envy Yourself #2

I dine drømmer er du kaptein, men du er også styrmann og los. For ikke å snakke om matros. Hjernen er din selvhjelpsmaskin, og den trenger olje, bensin, og kyndige (kjærlige) mekanikerhender. Alle vet at skipperen går på fylla.

Reboot Erase Rewind, Take a backup of your mind
Envy Yourself #3

Husk å be mekanikeren om å ta backup med jevne mellomrom. Glemmer du det, vil ditt sinn ruste, og i hvert fall ikke gå gjennom EU-kontrollen. Og da havner du i grøfta. Den som havner i grøfta, havner i fengsel.

Lower Your Expectations, LinkedIn notifications
#envy yourself #4

333&&*@%Heisann, det bildet så kjent ut. LinkedIn, ja. Veldig viktig å lage seg en profil der, og kuratere den proaktivt. Endorse deg selv.

If you´re guilty of thinking, you´re out
Envy Yourself#5

Lag et mentalt kart over alle jule- og bursdagsgaver du har fått. Tenn et lys for de ønsket deg, men aldri fikk. Døyv smerten med en rosin. Endorse deg selv.

Focus on solutions, upload the cloud to your soul
Envy Yourself #6

Når du laster opp sjelen din i skyen, dør det en engel, det hender det går med en kattunge også. Men det er prisen å betale for himmelsk backup. Ein skigard kan´kje vara evig, veit du.

 

Envy Yourself #7
Envy Yourself #7

When you can hold your breath for two minutes, you are ready to dive for pearls of wisdom. The world is your oyster. Pass the tabasco!

Keep Calm and clear, connect, create

Envy Yourself #8: Be your own creator! Connect beauty with it’s own reflection. The line between the two is the axis of perfection.

 

Envy Yourself #9
Betweet procrastinationa

Envy Yourself #9: Make every day an event in your calendar. Invite yourself. Accept. Retweet. Repeat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.